Thursday, January 27, 2011

הטיפ היומי - סוף עונת התפוזים

נשלח ב: 27/01/2011

If you can not see this email properly, please click here

הטיפ היומי - סוף עונת התפוזים - אם אינך מצליח לראות את הכתוב לחץ כאן

 

הטיפ היומי - סוף עונת התפוזים

יש הרבה מתכונים הדורשים הוספת גרד קליפת תפוז. במקום לדאוג שיהיה תפוז זמין לגירוד בכל פעם שזקוקים לו, אפשר לדאוג לכמות מוכנה מראש: קונים מספר תפוזים גדולים עם קליפה עבה. רוחצים היטב במים, הפדנטים יכולים להוסיף גם סבון. מנגבים היטב את הקליפה שתהיה יבשה, ומגרדים על פומפייה דקה את כל הקליפה סביב של 5- 6 תפוזים. מכניסים לקופסת טאפרוור ומאפסנים בפריזר.

בכל פעם שזקוקים לקליפת תפוז מגורדת, מבקעים קצת מתכולת הקופסה הקפואה עם סכין, כמו שמבקעים גוש קרח, במכות תיפוף קטנות של הסכין. 3 - 4 דקות המתנה על השיש, ויש בידיכם קליפה מגורדת מוכנה.

את התפוזים מגורדי הקליפה קולפים ואוכלים, או משתמשים לסלט פירות. אפשר גם לסחוט אותם למיץ ולשפוך לתוך שקית ניילון המיועדת ליצירת קוביות קרח. שקיות כאלו נמכרות בכל מרכול. קושרים את קצוות השקית, ומתקבלות כעשרים קוביות של מיץ תפוזים. שומרים בהקפאה. וכשצריך להשתמש במתכון מסוים בשתיים-שלוש כפות מיץ תפוזים, א-וואלה, יש לכם. אפשר גם לשדרג משקאות קלים על ידי הוספה של קובייה או שתיים של מיץ תפוזים, גם בשביל הטעם, גם בשביל הקירור וגם בשביל היופי..

 


Sponsored links 

תגובה לאי מייל

להרשמה ולעדכון רשימת התפוצה נא ללחוץ כאן

 אנשים חשוב לשמור את המייל הזה!!!
במידה ולא קבלתם מייל היום אתם מוזמנים לצפות בו גם בפייסבוק ובטוויטר שלנו
http://www.facebook.com/mivzakon.site
http://twitter.com/mivzakon_co_il
וגם אתם יכולים להגדיר בדפדפנים או RSS READER את כל הכתובות לכל הערוצים:
http://www.mivzakon.co.il/rss/rss.html
למי שמרגיש שזה קצת מסובך. אז זהו , שזה ממש לא והנה הקישור לקצת עזרה:
http://www.mivzakon.co.il/rss/rss_help_explorer.html

No comments: